Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους. Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@beautycoon.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών EΛΤΑ courier στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η χρέωση της αποστολής με αντικαταβολή ανεξαρτήτου ποσού,  ανέρχεται στα 3,00 ευρώ. Με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και για παραγγελίες κάτω των 49 ευρώ η χρέωση της αποστολής ανέρχεται στα 2,00 ευρώ ενώ δεν υπάρχει καμμία χρέωση αποστολής για παραγγελίες αξίας άνω των 49 ευρώ.

Στην Κύπρο τα προϊόντα αποστέλλονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους και με συστημένη αποστολή EΛΤΑ. H χρέωση της αποστολής ανεξαρτήτου ποσού ανέρχεται στα 9,00 ευρώ ενώ δεν διατίθεται η δυνατότητα αντικαταβολής.

Στις υπόλοιπες χώρες τα προϊόντα αποστέλλονται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους και με συστημένη αποστολή EΛΤΑ. H χρέωση της αποστολής ανεξαρτήτου ποσού ανέρχεται στα 9,00 ευρώ ενώ δεν διατίθεται η δυνατότητα αντικαταβολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε χώρες εκτός Ε.Ε. ενδέχεται να υπάρχουν τελωνειακές χρεώσεις, για τις οποίες δεν φέρουμε ευθύνη, και υπόχρεος για την εξόφλησή τους, καθίσταται ο πελάτης.