Το Βeautycoon σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σας που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με τους εξής τρόπους:

Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσετε σε κάποιον από τους παραπάνω τρόπους επιστροφής είναι το προϊόν να μην είναι ελαττωματικό και να πληρούνται όλοι οι παρακάτω όροι αλλαγής:

Δεν πρέπει να έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη και το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με την αρχική συσκευασία του, συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς του.

Το προϊόν προς αλλαγή πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση αγοράς του.
ως αξία του επιστρεφόμενου είδους θεωρείται η τελική αξία που αναγράφει η απόδειξη αγοράς του.
η αξία του προϊόντος δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρηματικό ποσό.

Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για πινέλα,βλεφαρίδες και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν.

Η διαδικασία για να πραγματοποιήσετε αλλαγή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναγράφεται παρακάτω.

Αρχικά μας αποστέλλετε e-mail, συμπληρώνοντας ως ”Θέμα” τη φράση αίτημα επιστροφής. Επίσης θα πρέπει αναφέρετε τον αριθμό της απόδειξης αγοράς, στον οποίο ανήκει το προϊόν προς επιστροφή, τον κωδικό του είδους που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς καθώς και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσει για τις επιλογές επιστροφής και αντικατάστασης του είδους.
Κατόπιν συνεννόησης με τον εκπρόσωπο της εταιρίας που επικοινώνησε μαζί σας, μας αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση αποστολέα, με όποια εταιρία ταχυμεταφορών εσείς επιθυμείτε ή με απλό ταχυδρομείο. Απαραίτητη είναι η επιστροφή του προϊόντος στην αρχική του συσκευασία ή εντός κάποιας άλλης συσκευασίας που θα το προστατεύει επαρκώς από φθορά κατά τη μεταφορά του. Επίσης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από την απόδειξη αγοράς του.